Sedaj je jasno. Rdeča je tista barvo, ki bo najbolj in to jesen 2017. Vemo, da ste pričakovali rjave barve, temne barve in zagotovo ne kričeče rdeče. Imamo prav? Kar nekaj fashion weekov je že za nami, povsod, pa je bila rdeča nit rdeča barva. In ja definitivno to jesen z rdečo barvo ne boste zgrešile. Tukaj so seveda vsi odtenki rdeče barve in na vseh modnih kosih. Velja tako za oblačila, kot za čevlje, torbice in ostale dodatke. Najbrž se sprašujete kje iskati rdeča oblačila? Se bo v trgovinah pojavila ta modna barva? Za vas smo malo pobrskali in našli dva kosa, ki bosta zagotovo hit vaše jesenske modne omare.

Prvi je vedno modni pulovrček,  ki ga lahko kombinirate na tisoč in en način. Z njim boste vedno v trendu in v stilu. V malce hladnejših dneh lahko naredite čudovito kombinacijo s pulijem.

Rdeč pleten puloverček

 

Druge so pajkice oziroma legice. Prav tako nepogrešljiv kos v vaši omari, saj jih lahko kombinirate praktično povsod. Ko je bolj hladno jih lahko seveda oblečete tudi pod hlače in vas bodo prijetno grele.

Rdeče legice najdeš na tej povezavi. Super udobne, mehke in s posebnim vzorčkom. Legice imajo tudi dva okrasna žepa na zadnji strani, in dajejo malce vtis pravih hlač. Prav iz tega razloga je njihovo kombiniranje praktično neskončno.

 

Kaj praviš na naše predloge? So ti všeč? Katere rdeče kose boš pa ti letos oblekla?

Deli: