Jeans hlače so vedno modne in vedno udobne. V današnjih časih jih nosijo tako stari kot mladi. So nosljive za praktično vse dogodke in življenjske situacije. Vse je seveda odvisno kako jih kombiniramo. In zaupamo vam, da je kombinacij lahko neskončno.

Letošnjo jesen pravzaprav jeans hlače ne spreminjajo trenda in ostaja tisti iz poletja. Trendovsko razcefrano bi lahko rekli. A vsekakor nosljivo tudi v malce bolj elegantni različici. Zakaj pa ne?
Zagotovo pa se sprašujete kje najti takšen model, da pristoji na vse – hkrati pa vam ni potrebno skrbeti, da ne bi bile udobne ter kvalitetne. Iz tega razloga smo za vas malce pobrskali in našli kar nekaj modelov, ki vam bodo zagotovo ustrezali v vseh dejavnikih.

Za vas smo izbrskali kar štiri različne modele hlač, ki pa jim je skupno to, da so modne, kvalitetne, ugodne in pa udobne. Slednje verjamemo, da je posebnega pomena.

Vas zanima izbor našega uredništva?

Kaj smo ocenjevali? Udobje, drznost, modnost, vsestranskost.

Katere so naše zmagovalke?

Prve najdete na KLIK – gre za model z vidnim potiskom cvetja. Ta model je izmed vseh, ki jih bomo predstavili najmanj vpadljiv in še posebej primeren za vse situacije. Nosi potisk letos izjemno modernih rožic. Izjemno prilagujoče. Zahvaljujoč elestanu, pa so tudi malce raztegljive. Kar pomeni seveda še več udobja. Njihova sestava:  75% bombaž 23% poliester in 2% elastan.

 

Druge vas čakajo tukaj.

Malce bolj drzne kot prve. A še zmeraj izjemno udobne. Zahvaljujoč materialu, ki je 75% bombaž 23% poliester in 2% elastan.

 

In še tretje, ki vas čakajo tukaj.

Morda malce bolj ekstravagantne, drzne in izstopajoče. A še zmeraj zaradi njihovega materiala, ki je 75% bombaž 23% poliester in 2% elastan zelo udobne in prilagujoče.

Kaj porečete na naš izbor? Katere bi izbrali vi? Mi se kar ne moremo odločiti med vsemi tremi, zato bomo izbiro prepustili vam. Preglejte predloge ter izberite najboljše po vašem okusu iz našega izbora.

Saj veste. Z jeansom pač ne morete zgrešiti.

Deli: