Fashion ali Lifestyle.  Moda je moda, ne glede na naš življenjski slog. Življenjski slog, pa se ne ozira na modo, temveč izraža nas same. Na kateri strani ste vi?

Včasih se zdi na prvi pogled, da gresta moda in naš življenjski slog z roko v roki. A ni zmeraj tako. V kolikor želimo biti oblečeni po zadnji modi, se moramo velikokrat odločiti. Odločiti, ali bomo stopili iz našega življenjskega sloga in postali modni navdušenec, ki zagrabi vsak kos samo da je moden in ga nosijo lepotice na modnih pistah in raznih fashion weekih. A zavedati se je potrebno, da tudi te lepotice morda v svojem običajnem življenju ne nosijo samo mode temveč tudi svoj življenjski slog in ni nujno, da jo boste izven modnih brvi srečali v takšni opravi.

Torej moda ali življenjski slog? Mi smo zagotovo za življenjski slog, ki je obarvan z modo, ki se zlije skupaj z nami. Zavedati se je potrebno, da se moda spreminja in zagotovo bo prišel čas in trenutek, ko se bomo z zadnjo modo in našim slogom kar zlili. Prišla pa bo moda, ki bo šla čisto mimo nas. Takrat obdržite slog, v katerem se najbolje počutite, saj boste to tudi izžarevali.

Modni kosi naj bodo tudi vaši lifestyle kosi. Ostanite vi, modni, udobni in predvsem v dobrem počutju v svoji koži in v oblačilih, ki jih oblečete. Verjemite tudi to je modno. In takšna moda ne gre nikoli iz mode. Ne trudite se biti nekaj kar niste.

Deli: