V svetu mode je otroška moda še kako razširjena, v našem okolju pa nekako vsaj na pogled velja predvsem praktičnost in udobje, šele na to moda. Čeprav se tudi to v zadnjem času malce spreminja. Tudi pri nas. Če smo še pred nekaj časa videli določena fashion oblačila le na tujih otrocih jih danes vse več srečujemo tudi na naših. Nekateri se zgražajo drugi obožujejo lepo urejene otroke.  Mnenja so deljena, vsem pa je seveda skupno imeti lepo urejene otroke.

Vsekakor smo tudi mi mnenja, da so otroci naš ponos in če uredimo sebe, kaj nam preprečuje, da bi uredili še svojega otroka. Seveda, pa je pomembno, da se otrok v oblačilih dobro počuti in da so le ta funkcionalna. Torej prava mera vsega. Morda se najlažje odločimo koliko in kaj tudi tako, da si poizkusimo v določenih oblačilih predstavljati sebe. Če se mi sami ne bi dobro počutili, kako bi se naš otrok. To pa je pomembno kajne?

Torej otroci in moda so del našega sveta, ki je zmeraj bolj razširjena. A še zmeraj smo na strani tega, da moramo za otroke izbirati mehke materiale, takšne ki dihajo in otroka ne utesnjujejo. Modni otroci naj bodo tudi srečni otroci. Saj to je ne nazadnje tisto kar šteje. Kajne?

Naj bo otroško modno tudi udobno in tisto, kar bo narisalo nasmeh na obraz vašemu otroku.

Deli: