Kje se začne modna zgodba? Morda v omari z oblačili, morda v trgovini, morda na spletni strani? Hja ne.  Vaša modna zgodba se začne pri vaših oblačilih, nadaljuje pri modnih dodatkih in konča pri načinu na katerega nosite določen kos oblačila, obutve ali modnega dodatka. In modna zgodba se ne piše samo z zadnjimi trendi oblačil. obutve in dodatkov. Modno zgodbo sestavlja več stvari.

Moda ni samo kos, ki ga nosite, moda je tudi vaše izražanje in odnos do oblačila. Lahko je kos še tako moden, pa ne izpade tako v kolikor ga oseba ne zna nositi. Vsekakor pa se je potrebno držati modnih smernic v skladu z našim udobjem in s tem kar nam pristaja. Ni vsaka moda dobra za vsakogar in obratno.

Naši nasveti za Vašo modno zgodbo so tako sledeči:

Sledite modnim trendom vse dokler se vamzdijo udobni. Modni trendi so zapovedi in smernice, ki pa se vam jih ni potrebno držati do potankosti, da bi izgledali super. Verjemite, da boste veliko bolj blesteli v oblačilih v katerih se počutite odlično, kot pa v tistih, ki ste jih oblekli samo zato ker so zadnji modni hit.

Oblačila katera nosite naj izražajo vas in samo vas , ter se ne trudite biti kdo drug. Izražanje preko oblačil je bistvenega pomena. Nositi elegantna oblačila, če smo čisto športni tip je nesmiselno, saj se bo že na daleč videlo, da se ne počutite dobro.

Izberite primerne čevlje in torbico, ki pa ni nujno, da so zadnji modni hit. Naj bodo del vase in del vašega stila, ki ga znate nositi in v katerem se počutite odlično.

Ne pozabi na primerne modne dodatke, ki bodo vaš izgled naredili še bolj dovršen. In na koncu izberite dišavo, ki naj  bo pika na I vsemu preden stopite v svet.

Napišite modno zgodbo, ki bo samo vaša in v kateri se boste našli in boste vi. Verjemite, da boste tako najbolj zablesteli v tem kar boste oblekli, pa čeprav morda ne bo vse po čisto zadnji modi.

Deli: