Poletje se počasi poslavlja in na naša vrata trkajo malce nižje temperature. To je tisti čas, ko zjutraj temperature zelo padejo, čez dan pa vseeno niso tako zelo jesenske. Vsi se srečujemo s težavo kaj obleči v takšnih dneh. Zjutraj potrebujemo dolge rokave, čez dan pa so nam vse prej kot dobrodošli.

Kako se torej obleči v tem prehodnem obdobju? Vsekakor je naš prvi nasvet, da se oblečete večplastno in tako čez dan brez težav svoja oblačila prilagajate temperaturam in trenutnim razmeram. Kot drugo pa da poiščete kakšen bolj lahkoten blazer, ki vas bo grel hkrati pa izgledal malce bolj elegantno.

Ker vsi vemo, da se z jesenjo poslavljajo svetle barve in na dan prihajajo nekoliko bolj tople barve, boste le s težavo našli kakšne primerne blazerje v svetlejših barvah, ki pa jih mi v tem prehodnem mesecu še kljub vsemu svetujemo. In brez skrbi za naš nasvet smo našli tudi rešitev.

Na spletni strani TvojeDarilo.com lahko najdeš super blazer v svetlo bež barvi, ki bo kot nalašč za te zgodnje jesenske dni, v katerih lahko kljub vsemu obdržiš nekaj poletnih barv in tako ohraniš v svojih oblačilih malce bolj pozitivno vzdušje. Tiste temne barve nas namreč kar prehitro uspavajo v zimski čas. Kajne?

Najdeš ga tukaj: Klik za čudovit blazer v poletni barvi 

Kombiniraš ga lahko tako na krilo in hlače, ki so lahko iz jeansa ali klasično črne. Naj bo tudi vaša zgodnja jesen malce svetlejša in pozitivna. Oblačila vam lahko pri tem pomagajo zato razmislite, kakšna bo vaša modna jesen?

Deli: