Kaj je vaša prva misel ko izbirate svoj oblačila? Udobje ali moda? Modno ni vedno udobno to je seveda dejstvo, a veliko ljudi zamiži na eno oko in obleče stvari tudi, če se v njih ne počuti najbolj udobno in sproščeno. V tem osnovnem modnem svetu, bi lahko naredili dve skupini ljudi. Pravzaprav še več, a če se dotaknemo samo tistih, ki jim je resnično mar za zadnje modne trende.

Prva skupina so ljudje, ki oblečejo vse modne kose, ne glede na to, ali so tudi udobni, saj želijo izgledati predvsem modno. Udobje pa jim je postranskega pomena. Ni pomembno počutje, temveč le izgled ter nek občutek, zdaj pa nosim nekaj kar je IN.

Druga skupina, pa so ljudje, ki sicer imajo radi modne kose, vse modne smernice redno in pazljivo spremljajo, vendar jih izbirajo glede na svoje udobje ter na to, kar jim dejansko pristaja in v čemer se počutijo dobro oziroma odlično. Ti ljudje imajo v prvem pomenu udobje, šele na to modo in občutek neke modnosti.

Je tukaj kakšen dober nasvet? Pravzaprav ga ni. Sami predvsem priporočamo, da se v modnih kosih vsaj malo tudi dobro počutite. Noben kos modnega oblačila ne bo na vas izgledal lepo v kolikor se vi ne boste v njem tudi dobro počutili ter to tudi izžarevali navzven. Včasih je potrebno pozabiti na kakšen modni kos in dati prednost tudi vašemu udobju. Morda ni zmeraj smiselno nositi kisel nasmešek na obrazu zaradi neudobnih oblačil kajne?

In brez skrbi tudi udobno je lahko modno. Samo izbirajte pravilno in predvsem, dajte oblačilom priložnost, da vas navdušijo tudi ko jih oblečete, ne samo tako kot vas gledajo iz obešalnika.

Deli: