Kolikokrat si že iskala najbolj popolno obleko zase? Kolikokrat si jo našla? Sama imam pri iskanju precej težav, saj nikoli ko sem na lovu za kakšno novo oblekico ne najdem nič, kar bi mi ustrezalo. Ponavadi so najboljši kosi najdeni čisto spontano in tako se mi je zgodilo tudi tokrat. Saj poznate tisti občutek kajne? In če ne moreš na nekaj pozabit, potem kupi. Nekako tako izgleda moj moto. In še me ni prevaral. 

Danes ti tako z veseljem predstavljam tole krasno vsestransko oblekico – za najboljšo kombinacijo, za katero mi ni žal, da jo imam v svoji omari. Priznam, da je tole najbolj uporabna oblekica, kar sem jo kadarkoli imela v svoji omari. Odkar jo imam je zares veliko z mano. Všeč mi je, ker jo lahko oblečem za prav vsako priložnost. Tako za kakšne bolj svečane, poslovne trenutke kot tudi v svojem prostem času. Tudi v trgovino na hitro skočim v njej. In super se mi zdi, ker tudi tako na hitro lahko izgledam neznansko lepo urejena. In najboljše od vsega? Praktična je skoraj za vse letne čase in vse kombinacije.

       

Poletna, igriva, krasna, prilegajoča, udobna. So besede s katerimi lahko opišem tale krasen modelček oblekice. Že od prvega trenutka, mi je bila neznansko všeč in že od prvega trenutka mi je bilo jasno, da jo bom nosila, nosila, nosila. 

 

Primerna za najbolj vroče dni, kot tudi za tiste manj vroče v kombinaciji s kakšnim zgornjim delom. V vročih dneh jo nosim samostojno, ob hladnejših dneh pa dodam kakšen zgornji del in sem pripravljena.

 

Obleka je primerna za vse tipe postav, saj se popolnoma prilega. Jaz imam svojo v temnejšem odtenku, a oblekica je na voljo tudi v drugih barvah. Če si ljubiteljica bolj živahnih barv boš našla prav ta model v kakšni živahnejši različici.

 

V poletnem času jo seveda kombiniram s svojimi najljubšimi sandalčki, v malce hladnejših dneh pa kombiniram s kakšnimi lepimi salonarji, ki se prav tako super podajo k temu modelčku oblekice.

 

In ja seveda, zakaj ne bi razkrila tudi skrivnosti kje tole oblekico najdeš.

Klik: TvojeDarilo.com

Kaj praviš a ni krasna? Imaš tudi ti kakšen kos v omari, ki ga tako obožuješ kot jaz tole krasno oblekico? Zaupaj mi. Vesela bom tvojih predlogov.

Do prihodnjič. 🙂 

Tvoja Fashion blogerka

Deli: